Δράση

11:56 π.μ. 0 Σχόλια A+ a-

 




Αγαπητοί γονείς,

η Πανδημία άλλαξε πολλά δεδομένα στη ζωή όλων μας. Ο τρόπος εργασίας, οι κοινωνικές επαφές, ο τρόπος διδασκαλίας μέσα από οθόνες κτλ. ¨Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τα παιδιά στην πολύωρη έκθεση τους στα διάφορα πολυμέσα όπως είναι οι υπολογιστές, τα τάμπλετ, οι κονσόλες παιχνιδιών και τα κινητά. Πολλοί γονείς μας έχετε εκφράσει την ανησυχία σας για αυτό και θέλετε να βρείτε μία λύση ζητώντας και από τους δασκάλους την συμβολή τους και τρόπους πως να το περιορίσετε ή να το ελέγξετε. 

Το σχολείο σε συνεργασία με το ΣΓΚ διοργανώνει μία δράση για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το εξωσχολικό βιβλίο και να το αγαπήσουν.

Τα παιδιά θα πάρουν τη Δευτέρα από την δασκάλα ή τον δάσκαλο τους μία λίστα με βιβλία για κάθε τάξη με κυρίως σύγχρονους ήρωες και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Κάθε παιδάκι σημειώνει το όνομα του δίπλα στον τίτλο του βιβλίου για να του το φέρει ο Αι-Βασίλης σε μια εκδήλωση που θα κάνουμε στο σχολείο.  Δίπλα σε κάθε τίτλο θα αναγράφετε και η τιμή του βιβλίου που θα διαλέξει το παιδί. Τα χρήματα δίνονται στον ΣΓΚ ή στην δασκάλα ή δάσκαλο της τάξης.

Σκοπός μας είναι κάθε παιδί από κάθε τάξη να διαβάσει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς όλα τα βιβλία που θα παραγγείλουμε για κάθε τάξη.  Στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας επίσης θα μπορέσουν  τα παιδιά να ασχοληθούν με αυτά τα βιβλία. 

Η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα δηλ. έως την Τετάρτη 01.12.21 για να μπορέσουν να έρθουν εγκαίρως τα βιβλία από την Ελλάδα.

Εύχομαι να υποστηρίξετε όλοι τη δράση αυτή και να παραμείνετε υγιείς! 

Καλή Παραμονή Χριστουγέννων