Προκήρυξη θέσης

11:38 π.μ. 0 Σχόλια A+ a-

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

 

Προκήρυξη Θέσης Υπευθύνου Καθαριότητας για το ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Μπίλεφελντ

 

Το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Μπίλεφελντ προκηρύσσει μία θέση καθαριότητας για το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Μπίλεφελντ με το καθεστώς της μερικής απασχόλησης (Mini Job-σύμβαση μίσθωσης έργου), με καθαρές αποδοχές 450 Ευρώ μηνιαίως.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους, αντίγραφο λευκού ποινικού μητρώου, το βιογραφικό τους και άλλα τυχόν αποδεικτικά στο γραφείο της Διευθύντριας του Ελληνικού Σχολείου Μπίλεφελντ.

 

Τα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν από 27.05.22 έως 03.06.22 και ώρα 12:00 π.μ. στο γραφείο της Αν. Δ/τριας του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Μπίλεφελντ στην οδό Ramaweg 6, 33617 Μπίλεφελντ. Η σύμβαση ορισμένου χρόνου θα ξεκινήσει στις  10.08.2022 και θα λήξει στις 21.06.2023.                                     

 

Καθήκοντα συνοπτικά

Η εργασία θα είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τη λειτουργία του σχολείου και όταν παρίσταται ανάγκη, σε συνεννόηση με την Αν. Δ/ντρια του Δημοτικού.

 

Απαιτούμενα προσόντα

Εργατικότητα, αίσθημα ευθύνης, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.

 

Ανάρτηση/Δημοσιοποίηση

Το παρόν θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου, στο Blog του σχολείου, στην ιστοσελίδα του Συντονιστικού Γραφείου Ντίσσελντορφ καθώς και στην Ελληνική Κοινότητα και την Ενορία του Αποστόλου Παύλου στο Μπίλεφελντ.

 

                                                                             Η Αν. Δ/ντρια

                                                                                     Παυλίδου Ιωάννα